Digitalprint i høj kvalitet og hurtig levering til konkurrencedygtige priser

Digitalprint er den billigste løsning, når du arbejder med små oplag eller mange forskellige typer opgaver.

Ved digitalprint har du mulighed for at lave variabelt tryk, der printer i en opløsning på 1200 dpi.

Vi bestræber os altid på en hurtig levering, ofte fra dag-til-dag.

Vi leverer også gerne samme dag, hvis opgaven gør det muligt.


steffen_2022.jpg

Steffen Andersen

Printoperatør
sa@hellbrandt.dk
Direkte 36 34 05 66

Jan 2023.jpg

Jan Åside

Printoperatør
 

Vi er Danmarks eneste Fogra certificeret digitaltrykkeri

34554_Logo_RGB_01-2022.png

 

”Vi blev FOGRA-certificeret på grund af de kvalitetskrav, som vores kunder forventer af os. Vi har, heldigvis for det, nogle kunder som er meget krævende i deres kvalitet. Derfor har vi taget den beslutning, at vi er nødt til gøre noget for vores farvestyring. Det er noget, vi skal have fuldstændig styr på, så vores kunder ved, at det de får, er helt i orden, og at vi kan stå inde for det,” forklarer direktør i Hellbrandt Trykcenter Tonny Garlin.

Fogra-certifikatet blev overrakt til direktør Tonny Garlin I Hellbrandt Trykcenter af Servicedirektør Ole Frederiksen hos Canon Danmark. Ole Frederiksen lykønskede Hellbrandt Trykcenter med, i fremtiden, at kunne dokumentere, at kvaliteten, af de print, virksomheden leverer til sine kunder, lever op til de tolerancekrav, der er defineret i ISO standarden.

Processen med at blive certificeret har været en grundig omgang. Fogra kræver, at man går i detaljen med tingene, og det er der blevet gjort.

”Det har virkelig været nørdet, hvis man kan sige det sådan. Omkring certificeringen og med hensyn til de medier vi trykker på, har jeg oplevet en meget, meget stor entusiasme fra Canons side, hvor det næsten går over i nørderi. Det har skullet være helt perfekt inden det blev sendt afsted til FOGRA, og der var så heller ingen bemærkninger overhovedet fra FOGRAs side,” afslutter Tonny Garlin.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage og hører nærmere omkring din tryksag


 *
 *
 *
 *